vineri, 8 noiembrie 2013

Masinuta cu telecomanda Wall Climber

Masinuta cu telecomanda Wall Climber




87 lei



Aceasta minunata masina, cu radiocomanda "Wall Climber" este cadoul ideal pentru orice copil, care va fi incantat de noua sa "achizitie".
Masinuta "Wall Climber" impresioneaza prin functia sa de deplasare atat pe suprafata orizontala cat si pe pereti, tavan si alte suprafete inclinate. Masinuta "Wall Climber" este echipata cu un sistem de aspirare avansat ce ii permite sa creeze si sa mentina un fel de "vid" intre ea si suprafata pe care se afla, ramanand astfel atasata de aceasta. Se manevreaza usor prin radiocomanda cu infrarosu si are o baterie reincarcabila inclusa.

Caracteristici:

- masinuta "Wall Climber" cu radiocomanda;
- asamblata si pregatita pentru utilizare;
- control cu infrarosu;
- directii de deplasare stanga, dreapta, inainte, inapoi, catarare;
- radiocomanda functioneaza cu 6 baterii AA (nu sunt incluse);
- incarcator inclus;
- baterie Li-poli inclusa in masinuta;
- distanta pentru control: 8-10 metri;
- dimensiuni masinuta: 12.5 x 7 x 5 cm.
- timp de incarcare 30 minute.

Atentie! A se lasa 10 minute dupa folosire pentru a nu se strica bateria. Inainte de prima utilizare este recomandat sa descarcati acumulatorul si sa il reincarcati (pentru a evita riscul de a pune masinuta descarcata pe perete si sa cada).
Este recomandat ca atunci cand bateria incepe sa se descarce, masinuta sa nu mai fie folosita pe perete pentru a evita riscul de prabusire.

O noua nebunie ia in stapanire lumea jucariilor: masina care se catara pe pereti si merge pe tavan, wall climber, practic leviteaza, ca intr-o scamatorie!
Da, este adevarat, jucaria chiar merge cu capul in jos pe tavan si pe orice perete neted, pe usa camerei sau pe geamul acvariului! Care este secretul? Nu vi-l dezvaluim aici, va invitam sa va convingeti singur! Experimenteaza ceva complet nou si impotriva tuturor legilor fizicii!
wall climber este o masinuta radiocomandata ce merge pe podea, pe perete si chiar pe tavan!
Viteza uimitoare pe orice suprafata neteda chiar si pe oglinzi sau geamuri.
Farurile se aprind si actioneaza si ca indicator de incarcare al bateriei. Masinuta este deosebit de usoara si rezistenta, . Se poate utiliza atat in casa cat si afara.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu