luni, 11 noiembrie 2013

Fier de calcat cu aburi vertical Garment Steamer

Fier de calcat cu aburi vertical Garment Steamer



340 lei




Spune "Adio" fierului de calcat!
Acum ai Garment Steamer fierul de calcat cu aburi vertical- netezeste, improspateaza si dezinfecteaza prin puterea aburului. Aburul este cea mai eficienta, sigura si noninvaziva metoda de a indrepta cutele hainelor. Jetul de abur fierbinte penetreaza fibrele hainelor. Sub actiunea caldurii, fibrele se dilata si se intind, iar cutele dispar. Aburul nu traumatizeaza fibrele si nici nu le preseaza. De aceea, spre deosebire de fierul de calcat obisnuit, Garment Steamer prelungeste viata hainelor. In plus, indreptarea cu aburi este mai usoara si de pana la 5 ori mai rapida decat calcatul obisnuit. Rapid si eficient Garment Steamer este ideal pentru haine greu de calcat cum ar fi puloverele, hainele din in sau sacourile. Se incalzeste in 60 de secunde – perfect pentru o ultima cuta netezita in graba, inainte sa pleci la serviciu. Iar, pentru folosire indelungata, containerul de apa iti asigura 70 de minute de abur continuu.
PONT: Poti folosi Garment Steamer si pentru a dezinfecta draperiile sau mobila. Aburul fierbinte elimina mirosurile neplacute si distruge microbii. Caracteristici Garment Steamer: container pentru apa: 
1.5 litri. teava larga, pentru abur puternic suport telescopic, din aluminiu, pentru asezarea hainelor ce au fost indreptate.
Terminatia de sus (locul de unde iese aburul) este ceramica, fapt ce constituie un avantaj la durata de viata fata de modelele anterioare ce se deteriorau datorita aburului incins.
Suportul de aluminiu poate fi folosit la 4 nivele de inaltime: 35cm, 66cm, 98cm si 137cm roti- pentru mobilitatea si stabilitatea aparatului
Cantitate aburi emisa : 35g/min
Greutate aparat : 4.2kg
Dimensiuni : 57x43x39,5 cm
Accesorii incluse : suport mentinere cordon cu umeras, perie pentru curatat

PUTEREA MOTORULUI: 1700W


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu